Bakkerij Wim Blom nu bij Limburgia Ommen

Vanaf vandaag verkopen wij het heerlijke ambachtelijk brood van Bakkerij Wim Blom bij ons in de winkel.

Bakkerij Wim Blom bestaat al meer dan 100 jaar en gaat voor ambacht uit de streek
Als enige bakker in Nederland wordt er voor al zijn broden Nederlandse tarwe gebruikt. De tarwe wordt verbouwd en geoogst in de Friese polders. Door het klimaat in Nederland heeft het graan specifieke eigenschappen en vereist het speciale aandacht van de boer. Dit betekent net zoals bij ons ambacht; meer liefde en dus een mooier eindproduct, en daar staat de bakkerij voor. Voor dichtbij, pure grondstoffen en een hoge kwaliteit. Daarom werken zij ook samen met lokale leveranciers en zijn ze constant op zoek naar nieuwe producten en grondstoffen die zo dicht mogelijk bij ons uit de buurt komen.

Wij kunnen u als Limburgia in samenwerking met bakkerij Wim Blom een groter assortiment aan (speciaal) broden aanbieden. Zoutarm, desem, koolhydraatarm en nog veel meer speciale en heerlijke soorten brood. Wij hebben altijd de visie gehad om voedzaam en eerlijk brood aan onze klanten te leveren. Dit kunnen en blijven wij doen met het brood van Bakkerij Wim Blom.

Komende weken presenteren wij onze blijvende dagelijkse en wekelijkse acties. Houd onze Facebook pagina daarom goed in de gaten en u bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel waar we al uw vragen en wensen kunnen beantwoorden.